Njoftim!

Forex berza- FXLider Kushdo që pretendon të bëhet një investitor i suksesshëm duhet të ndjekë ngjarjet në Forex dhe të ketë një pasqyrë të analizës së tregjeve financiare globale. Për këtë qëllim ekipi i analistëve të FXLider ju përgatit analizë të përditshme të tregut ,dy herë në ditë, në mëngjes dhe mbrëmje. Ne u ofrojmë klientëve tanë përmbledhje javore të kalendarit ekonomik edhe më shumë, duke ndjekur lajmet dhe ngjarjet më të rëndësishme të tregu në mënyrë që të arrihet një tregti fitimprurëse.

Ju urojmë tregtim të suksesshëm!

  Aktivitetet e fundit

Raporti javor - 06.12.2017.


Lexoni më shumë...


FXLider- Lajmet dhe analizat e tregut- Cfarë mund të prisni dhe në cilën periudhë të ditës?
 • Analiza

  Analiza e mëngjesit dhe Analiza e mbrëmjes 5 ditë në javë (nga e hëna deri të premten) për 10 instrumentat më të preferuara nga tregtarët, 5 çift monedhat EUR/USD, GBP/USD, USD/JPY, USD/CHF, AUD/USD, Gold (Ari), Crude Oil (Nafta e paperpunuar) dhe tre indekse Dollar Index, Dax30, S&P 500.

  Analizat i gjeni në seksionin në anën e majtë të faqes.

 • Analiza e mëngjesit - Çdo ditë (përveç fundjavës) në 10:30am.

 • Analiza e mbrëmjes - Çdo ditë (përveç fundjavës) në 04:30pm.

 • Raporti javor

  Përmbledhje e ngjarjeve më të rëndësishme të javës së mëparshme për EUR/USD, Arin dhe Naftën.

 • Mikroanaliza javore

  Analiza të detajuara për raportet më të rëndësishme fondamentale për javën aktuale.

 • Zgjedhja e analistit

  Përzgjedhja e instrumentit më interesant për tregtim për këtë javë.

 • Kalendari ekonomik

  Pasqyrë e detajuar për ngjarjet e ardhëshme dhe ndikimi i tyre në treg

 • Artikuj

Fjalimet

Vetëm për informacion të përgjithshëm. Nuk është për qëllim të ofrohet tregtim apo këshilla investimesh. Kapitali juaj është në rrezik. Ju mund ti humbisni të gjitha paratë, por jo më shumë se kapitali në llogarinë tuaj tregtare.