Добродојдовте!

Forex berza- FXLider Секој кој претендира да биде успешен инвестиор би требало да ги прати случувањата на Forex и да има увид во анализата на глобалниот финансиски пазар. За таа цел , тимот на аналитичари во FXLider подготвува за Вас дневни анализи на пазарот два пати дневно, наутро и навечер. На своите клиенти им нудиме и неделни прегледи, економски календар и учте многу други алатки како би можеле што подобро да ги пратите важните весто и случувања од пазарот со цел по профитабилно тргување

Ви посакуваме успешно тргување

  Последно објавено

  Неделен пресек - 06.12.2017.


Дознаете повеќе...


FXLider - Новости и анализа на пазарот - Што Ве очекува и во кој термин?
 • Анализи

  Утринска и вечерна анализа за EUR/USD, злато и нафта, 5 дена во неделата. Со клик на календарот во делот на Утрински/Вечерни анализи од лева страна, изберете анализи од претходниот период.

 • Утринска анализа - Секој работен ден во 10:30 часот

 • Вечерна Анализа- Секој работен ден во 16:30 часот

 • Неделен извештај

  Преглед на најважните случувања од претходните недели за EUR/USD, Злато и Нафта.

 • Неделна Микроанализа

  Детална анализа за најзначајните фундаменти од тековната недела

 • Избор на аналитичарот

  Избор на најинтересниот инструмент за тргување за тековната недела

 • Економски календар

  Детален увид во идните случувања и нивното влијание на пазарот

 • Објавени текстови

Предавања

Податоците се исклучиво од информативна природа. Без намера за давање совети за инвестиција или тргување. Ваш капитал е под ризик. Можете да загубите се, но не повеќе од балансот на Вашата сметка за тргување.